Kinderfeestjes

Geef een spetterend kinderfeestje voor je verjaardag met een Theaterfeest!

Tijdens een Theaterfeest ga je met je vrienden aan de slag om een presentatie te maken. We beginnen met toneelopdrachten om de kneepjes van het vak onder de knie te krijgen. Hierna bedenken we met de groep waar het verhaal over gaat wat jullie gaan spelen. Nadat het verhaal geoefend is is het tijd voor de verkleedkleren en attributen. Samen drinken we nog wat limonade met iets lekkers en maken ons klaar voor de presentatie. We sluiten af met familie en vrienden die naar de presentatie komen kijken.  Met een diepe buiging en onder een groot applaus nemen we weer afscheid en heb jij een uniek kinderfeestje beleefd met je vrienden.

De feestjes kunnen gekoppeld worden aan een thema, bijvoorbeeld: Zorro,  Alice in Wonderland,  Annie, kerst, sprookjes, etc.


Docententraining & teambuilding

Het onderwijzen van het docententeam om de docenten meer dramalessen in de klas te laten geven. Aan bod komt: Hoe bouw je een dramales op. Hoe maak je de opdracht aantrekkelijk om te spelen. Op welke manier kun je het beste de les presenteren en het ontwikkelen van nieuwe spelopdrachten. Uiteraard krijgen de docenten zelf ook de nodige spelopdrachten om uit te voeren.

Deze workshop is niet alleen leerzaam maar versterkt ook de band onderling en is dus zeer geschikt voor teambuilding.


Vrijgezellenfeest

Op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest? Ga met elkaar toneelspelen. Met actieve opdrachten leert iedereen elkaar eerst wat beter kennen. Daarna is het tijd voor het echte werk; acteren! Met elkaar maak je de grappigste scenes en als verrassing komen er ook nog situaties van de vrijgezel aan bod. De workshop kan op verschillende locaties gegeven worden. In overleg stemmen we de inhoud van het programma af.