De lessen en repetities bij Theater Blender worden gegeven door Sietske Oosthout.


In 2011 ben ik afgestudeerd aan de Academie voor Theater aan de Fontys Hogeschool te Tilburg. Voordat ik met deze opleiding begon heb ik jaren toneelgespeeld bij Jeugdtheater Hofplein in Rotterdam. Na een paar prachtige hoofdrollen vertolkt te hebben in de producties van directeur Louise Lemaire, wist ik zeker dat ik verder wilde in het theatervak. Na het afronden van mijn HAVO ben ik op mijn 17de naar Braziliƫ afgereisd. Hier heb ik in een weeshuis gewerkt met 70 kinderen, Recanto Sao Fransisco te Extrema. Met deze kinderen heb ik verschillende creatieve en sportieve activiteiten ondernomen. Op deze manier kwam ik in aanraking met het lesgeven en organiseren van activiteiten. Ik besloot audities te doen voor de opleiding theatermaker/dramadocent in Tilburg.


De opleiding heeft mij gevormd als actrice, theatermaker en docent. Tijdens de studie heb ik me zo breed mogelijk georienteerd in het theatervak. Dit kenmerkt nog steeds mijn dagelijkes werkzaamheden. Van spelen in een zelfgeschreven stuk, tot lesgeven aan groepen kinderen. En van leiderschapscursussen aan studenten en jonge ondernemers tot het regiseren van volwassenen.

De afgelopen jaren ben ik veel werkzaam als dramadocent in Hilvarenbeek, Drunen, Best, Reusel en Waalwijk. Aan tientallen basisschoolgroepen geef ik theaterlessen en regisseer ik stukken.

Schooljaar 2011/2012 ben ik werkzaam geweest als dramadocent op De Beemden, een school voor speciaal onderwijs, voor kinderen en jeugdigen van 3 tot 20 jaar, die hoor- en/of spraaktaalproblemen en extra leermoeilijkheden hebben. Op deze school gaf ik het vak bewegingsexpressie, ter ontwikkeling van communicatie, conversatie en sociale interactie van de leerlingen.

Samen met Marjoleijn Buijs vorm ik het duo De Muzes. Wij spelen en presenteren op feestelijke gelegenheden, van theaterfestivals tot feestelijke openingen of lezingen.